0
Belépés

GARANCIA


Az általunk forgalmazott termékekre a törvényben előírt, illetve a gyártó által vállalt garanciaidőt vállaljuk.

Néhány eszközt legkevesebb 3 hónap garanciaidővel értékesítünk, azonban számos termék garanciavállalási ideje ennek többszöröse is lehet, amit természetesen feltüntetünk termékeink leírásában. A garancialappal ellátott termékek garanciális igényét a számla másolatával, valamint eredeti garancialappal lehet érvényesíteni.

Garancialappal nem rendelkező termékekhez a számla vagy annak másolata szolgál garanciális igazolásként.

Garancialappal rendelkező termékek esetében a garancialapon feltüntetett Pro Trial webáruház az illetékes.

A jótállás nem terjed ki azokra a károkra, amelyek a karbantartás hiányából, illetéktelen beavatkozásból, változtatásokból, nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból vagy illetéktelenül végzett javításokból erednek.

Garanciát kizáró alapvető tényező minden termék esetében a törés és repedés. Amennyiben nem állapítható meg egyértelműen, hogy a kár milyen okból történt a terméknél, úgy a gyártó szakvéleményét kérjük a termékkel kapcsolatban.

Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül.