0
Belépés
A ProTrial oldalon vásárlásához nem szükséges regisztráció, azonban visszatérő vásárlóknak a regisztráció megkönnyíti a vásárlást, illetve lehetővé teszi a korábbi rendelések és adatok tárolását.

Megrendelés menete

A rendelés összeállításához az egyes termékek kategóriákba sorolva találhatóak. A "KOSÁR" funkció összesítő részéből továbblépve, a megrendelés véglegesítésénél lehet a számlázási címet rögzíteni. Továbblépve összesítőben, a Webáruház felsorolja a rendelt árucikkeket és a fizetendő összeget.

1. A kezdő oldalon lévő kategóriák menüben vagy a keresés funkció használata során megtalálhatja a kívánt terméket.


2. A termék kiválasztása után, a vásárláshoz kattintson a kosárba gombra, ezt követően megjelenik, a kosár aktuális tartalma, ahol módosíthatja a megrendelni kívánt termék mennyiségét.


3. Miután minden terméket elhelyezett kosarába a megrendelés gombot megnyomva, a kért adatokat kitöltve adhatja föl rendelését.


4. A vásárlási feltételeket elfogadása után, a rendelés gombbal véglegesítheti megrendelését.

2001:CVIII 5.§ (c) szerint tájékoztatjuk, hogy ebben a vásárlási lépésben, a megrendelés véglegesítése előtt van lehetősége minden addig bevitt adat újraellenőrzésére, adatbeviteli hibák feltárására, javítására.

 45/2014(II.26)Korm.r. 15.§(1) szerint ezúton is felhívjuk vásárlóink szíves figyelmét, hogy a "MEGRENDELÉS" gombra kattintva, a webáruházban leadott megrendeléssel a vásárlónak fizetési kötelezettsége keletkezik.

5. A rendelés leadásáról egy visszaigazoló e-mailt fog kapni. 

Levelünk mellékleteként megküldjük a szerződés szerint kiállított számla nem hiteles másolatát. A számla eredeti példányát postai úton megküldjük.

2001:CVIII Ektv. 6.§(2) szerint a Kereskedő a tényleges vásárlást külön elfogadó e-mail útján jelzi vissza. A vásárlói szerződés a vásárlói ajánlat (megrendelés) Kereskedő általi elfogadásáról szóló külön e-mail megérkezésekor jön létre, és nem a megrendelés automatikus visszaigazolásáról szóló (első) e-mail 48 órán belüli megérkezésével. A Felhasználó mentesül az ajánlati kötöttség alól, ha késedelem nélkül (48 órán belül) nem kapja meg a Kereskedőtől az elküldött rendelésére vonatkozó visszaigazoló e-mailt.

6. A rendelése feldolgozása után és a visszaigazolástól számított 24 illetve 48 órán belül kézhez kaphatja a terméket. Ha valamilyen oknál fogva előre láthatóan ez nem teljesíthető, akkor a megadott telefonon vagy e-mail címen azonnal értesítjük Önt.


7. Az alkatrész vagy alkatrészek személyes átvételéről, illetve kiszállításáról telefonon időpontot egyeztetünk Önnel.


A vásárlást követő telefonos kapcsolattartásra és a fizetési eszköz használati díjára vonatkozó szabályok:

"Korm.r. 6.§: Ha a vállalkozás a szerződéskötést követő kapcsolattartáshoz telefonos ügyintézést biztosít, a vállalkozás biztosítja, hogy a vele kapcsolatba lépő fogyasztót a hívásért emelt díj nem terheli."

Kereskedő ügyfélszolgálati telefonszámai:

Normál (nem-emelt) hívásdíjú telefonszámunk: +(36) 30 876 85 70

 

A rendeléséről minden esetben visszaigazolást kap e-mailben, amennyiben ez nem történne meg, kérjük írjon nekünk egy üzenetet.